Стало відомо про те, що в п'ятницю, 25 лютого в Оболонському районі Києві була виявлена диверсійно-розвідувальна група. Крім того, один з танків переїхав автомобіль з водієм.

У мережі з'явився ролик того, як українці рятують водія, що виявився заблокованим в салоні.

Там була виявлена ворожа диверсійно-розвідувальна група. Потім сухопутні війська заявили про її знищення.

Російські танки прорвалися в столицю, і крім того, зачепили цивільних. Незважаючи на заяви з боку військових Російської Федерації про те, що мирних жителів чіпати не будуть, на ділі ситуація зовсім інша.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Російський танк переїхав автомобіль в районі Оболоні, що в Києві. Все це зняли на відео.

На щастя, водієві вдалося вижити, і пізніше в мережі також з'явилися кадри того, як його рятують. Машина повністю знищена, залишилися тільки уламки, і якщо придивитися, там можна помітити в салоні українця, який просто їхав у своїх справах, або намагався втекти в укриття.

На щастя, українським військовим вдалося дати відсіч російській армії. Президент України Володимир Зеленський раніше зазначав, що керівництво Російської Федерації надійшло як фашистська Німеччина в далекому 1941 році. Коли напали без попередження під ранок.

Залишається сподіватися, що весь цей кошмар незабаром закінчиться.

Нагадавши, в СБУ повідомили українцям, як діяти під час ворожого обстрілу

Раніше Знай писав, ЗМІ розповіли про захоплення Чорнобильської АЕС російськими військами: дані глави ВП Михайла Подоляка.

Також наш портал писав, глава МЗС Дмитро Кулеба закликав усіх розірвати дипломатичні відносини з РФ