У ряді областей відбуваються жорсткі бої між ЗСУ і російським агресором, зокрема напружена ситуація в Києві. Так, у столиці українські військові знищили ворожу ДРГ. Про це повідомляє Міністерство оборони України в соціальній мережі facebook.
Напередодні Генштаб ЗСУ попередив жителів столиці про ворожу диверсійно-розвідувальну групу. Російські військові переодяглися у форму ЗСУ і використовували для пересування захоплену українську техніку. Втім, втілити свій план окупантам так і не вдалося. Українські захисники оперативно знешкодили загарбників.

ЗСУ знищили ворожу ДРГ. Фото: скрін з відео
ЗСУ знищили ворожу ДРГ. Фото: скрін з відео

ЗСУ знищили ворожу ДРГ. Фото: скрін з відео
ЗСУ знищили ворожу ДРГ. Фото: скрін з відео

Незабаром після завершення бою українські військові поділилися роликом, на якому видно знищений вантажний автомобіль, на якому пересувалися окупанти і тіло російського військового у формі ЗСУ.
"Оболонь. Хто читав новини переодягнені були в Збройні Сили України", - прокоментував боєць ЗСУ, що знімає відео.

Раніше Знай писав, український військовий віддав життя, щоб зупинити просування військ РФ: цей героїчний вчинок запам'ятають на століття. Про подвиг Героя повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Також ми писали, Верховна Рада заявила про перевищення контрольних рівнів потужності дози гамма-випромінювання на ЧАЕС: названо причину.

Нагадаємо, в СБУ повідомили українцям, як діяти під час ворожого обстрілу: інструкція заради порятунку життів. Українцям розповіли, як діяти у разі обстрілу російськими окупантами.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще