Проти українців розпочалися фішингові атаки. Саме тому громадян просять не відкривати вміст повідомлень, отриманих із невідомих адрес.

Про це повідомили у Телеграмі ВРУ.

Зазначається, що фішингова атака зосереджена на електронних адресах громадян, на які надходять листи з прикріпленими файлами невизначеного характеру. До того ж не виключаються розсилки подібних повідомлень у месенджери.

Телефон. Фото: створити мем
Телефон. Фото: створити мем
Телефон. Фото: створити мем

"Ворожі сили мають на меті отримати доступ до електронних пристроїв українців для збору великого масиву інформації! У жодному разі не відкривайте вміст таких листів та повідомлень! Пам’ятайте про кібергігієну", – закликають у ВРУ.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадаємо, що у четвер, 24 лютого глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4-ї години ранку Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Після цього президент України Володимир Зеленсьикй запровадив воєнний стан. Згодом був підписаний указ про загальну мобілізацію.

Нагадаємо, кинули своїх і полетіли – ЗСУ розповіли, як російські військові тікали в ліс під Гостомелем. Ганебна втеча з Гостомеля гвинтокрилів, кинули своїх воїнів

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський закликав українців зібрати всю волю в кулак: "Ніхто за нас не воюватиме". Президент у новому зверненні розповів про нові капості від російської армії.

Також Знай повідомляв, воїни ЗСУ продовжують героїчно захищати Україну на Донбасі: захоплюють танки і нікому не дають шансу. У Штабі ООС повідомили про стан на фронтових зонах