У Штабі ООС оприлюднили інформацію про стан на 20 годину вечора.

Українці спостерігають за повідомленнями влади, щодо війни Росії проти України. Тому у штабі ООС регулярно роблять звіти по ситуації. Станом на 20:00 24 лютого, на сторінці Фейсбук повідомлена така інформація.

Напруженою залишається ситуація у Донецькому оперативному районі. Обстріли з боку російських військ продовжуються. Зазначають, що українські воїни демонструють мужність та героїзм у спробі прорватися в країну кремлівських загарбників.

"Попри численні атаки ворога, авіацію, артилерійські та ракетні удари, а також велику кількість броньованої техніки, ворог не зміг просунутися вглиб України на східному напрямку", - зазначають у Штабі.

Нашим захисникам вдалося стримати атаки, відстояти та утримати всі ключові населені пункти та об'єкти інфраструктури.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На Луганському напрямку протягом дня найзапекліші бої точилися за Щастя, Станицю Луганську, Лобачеве, Біловодськ, Старобільська. У боях за Щастя було знищено два ворожих танки та захоплено один танк і одну ЗУ-23-2.

В районі окупованої Сентянівки наші артилеристи зупинили вогнем ворожу змішану колону броньованої техніки, градів та автомобільної техніки.

На Донецькому напрямку найгарячіше було в районах населених пунктів Новотроїцьке, Новогнатівке, Павлопів та Піщевик.

Станом на зараз нових спроб прориву противника не зафіксовано, спостерігається зменшення вогневої активності на деяких напрямках.

Маріуполь знаходиться під контролем ЗСУ.

"МВС спростувало брехню, яку розганяли російські Телеграм-канали. Українські воїни на місцях та захищають кожен метр землі!", - заявили у ЗСУ.

Нагадаємо, раніше цілий взвод російських солдатів здався в полон ЗСУ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у СБУ повідомили українцям, як діяти під час ворожого обстрілу.

Також "Знай.ua" писав, що військові РФ проникли в зону ЧАЕС з Білорусі: Зеленський заявив, що це війна всій Європі.