У Нацгвардії заявили, що були змушені ударити артилерією по аеропорту у Гостомелі

У Гостомелі на Київщині висадився ворожий десант. Про це повідомляє Бригада швидкого реагування Національної гвардії у Фейсбук.

"Гостомель дав бій противнику, збили три гелікоптери з тридцяти чотирьох. Працювала російська штурмова авіація, винищувачі і гелікоптери. Ми були змушені нанести артилерійський удар по аеропорту, на якому висадився ворожий десант", - сказано у повідомленні.

Дані про втрати уточнюються, за результатами бою вдалося зберегти максимум живої сили.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

З місця бою повідомляють, що в Гостомелі відбулася казусна історія.

Коли ворожі гвинтокрили залетіли на територію Гостомеля Київської області, частину техніки вдалося збити, проте частина змогла висадити десант. Самі ж гвинтокрили розвернулись і полетіли назад, лишивши російських десантників.

"Яких почали їб***шити наші", - пишуть у мережі.

"Кинуті росіяни побігли в ліс і тепер переховуються там. Подумайте, "братікі", перед тим, як виконувати накази свого божевільного Путіна", - пишуть в мережах.

Також відмічають, що РФ байдуже до втрат людей.

Нагадаємо, раніше у СБУ повідомили українцям, як діяти під час ворожого обстрілу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", військові РФ проникли в зону ЧАЕС з Білорусі: Зеленський заявив, що це війна всій Європі.

Також "Знай.ua" писав, що ЗСУ використовують безпілотники Bayraktar - вже вдалося "підсмажити" 15 російських танків.