ЗСУ впевнено утримують позиції і відбивають ворожі атаки, противник несе втрати. Про це йдеться в ранковому зведенні штабу ООС в соцмережі facebook.

У штабі ООС заявили, що російські війська продовжують вести вогонь по позиціях українських військових, містах і об'єктах цивільної інфраструктури. Противник намагався зайти в тил ЗСУ біля населених пунктів Щастя, Станиці Луганської, Лобачового та Біловодська, але був знищений українськими військовими.

Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube
Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube

"Станом на 07: 00 ранку 25 лютого ситуація в Донецькому оперативному районі залишається контрольованою.
Російські війська продовжують обстрілювати позиції Об'єднаних сил, міста та об'єкти цивільної інфраструктури.
У районі Щастя, Станиці Луганської, Лобачового і Біловодська вночі ворожі диверсійно-розвідувальні групи неодноразово намагалися зайти в тил наших військ, але були своєчасно виявлені і знищені", - йдеться в повідомленні.

Також уточнюється, що ЗСУ завдали артилерійські удари по скупченнях російської техніки і солдатам. Противник несе втрати, кількість убитих ворогів уточнюється.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Скрін facebook
Скрін facebook

"Українські захисники завдали артилерійські удари по вогневих позиціях і скупченнях російської техніки. Інформація про втрати противника уточнюється. Об'єднані сили впевнено утримують свої позиції і дають гідну відсіч загарбникам", - повідомили в штабі ООС.

Раніше Знай писав, ЗСУ закликали українців до спокою, передавши ворогові потужний "привіт": "Вмиються кров'ю".

Також наш портал писав, глава МЗС Дмитро Кулеба закликав усіх розірвати дипломатичні відносини з РФ: "Продемонструйте...".

Нагадаємо, в СБУ повідомили українцям, як діяти під час ворожого обстрілу: інструкція заради порятунку життів. Українцям розповіли, як діяти у разі обстрілу російськими окупантами.