НАТО скликає екстрений саміт щодо ситуації в Україні. Його проведуть в оналйн-режимі в п'ятницю, 16:00 за київським часом.

Про це повідомили на сайті НАТО.

"Глави держав і урядів країн НАТО зустрінуться в режимі захищеної телеконференції в п'ятницю, 25 лютого 2022 року, щоб обговорити ситуацію з безпекою в Україні і навколо неї", — йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті організації.

Прапор НАТО. Фото: Youtube
Прапор НАТО. Фото: Youtube

Засідання проходитиме під головуванням Генсекретаря НАТО Йенса Столтенберга. Після зустрічі він проінформує пресу зі штаб-квартири НАТО.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
Варто нагадати, що США і більше 30 держав-партнерів по всьому світу погодили санкції, які повинні вдарити по Росії. Зокрема, планується обмежити можливість Росії вести бізнес у доларах, євро, фунтах та ієнах, бути частиною світової економіки. А також призупинити здатність Росії фінансувати і нарощувати військо.
Санкції повинні вдарити по стратегічних галузях російської економіки, заблокувати доступ до технологій і ринків, які для Росії є ключовими, і послабити основу економіки.