Головнокомандувач ЗС України звернувся до військовослужбовців і подякував їм за захист країни від російських військових. Про це йдеться в повідомленні Державної прикордонної служби України.

Головнокомандувач ЗС України подякував бійцям за захист країни і українців за те що вони довіряють армії і тримають кулаки за перемогу.

Головнокомандувач ЗСУ
Головнокомандувач ЗСУ

"Шановні генерали, офіцери, сержанти і солдати! Дорогі бойові друзі! Дякую кожному з вас, хто сьогодні в строю захищає нашу землю від російського окупанта. Спасибі вашим рідним за те, що чекають. Дякую українському Народу за довіру, допомогу, молитви. Молимося про душі загиблих побратимів і швидке одужання поранених", - йдеться в повідомленні.

У ЗСУ зазначили, що легко не буде, але захисники роблять все, щоб відбити атаку агресора.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Скрін facebook
Скрін facebook

"Боремося далі! Весь сектор безпеки і оборони дає гідну відсіч. Буде важко, але ми встоїмо. Бліцкригу у росіян не вийшло. Вмиються власною кров'ю!",- йдеться в повідомленні.

Раніше Знай писав, ЗМІ розповіли про захоплення Чорнобильської АЕС російськими військами: дані глави ВП Михайла Подоляка.

Також наш портал писав, глава МЗС Дмитро Кулеба закликав усіх розірвати дипломатичні відносини з РФ: "Продемонструйте...".

Нагадаємо, в СБУ повідомили українцям, як діяти під час ворожого обстрілу: інструкція заради порятунку життів. Українцям розповіли, як діяти у разі обстрілу російськими окупантами.