Радник глави офісу президента Олексій Арестович повідомив, що українські військові змогли відбити у ворога Гостомель. Про це він повідомив на своїй сторінці в соцмережі facebook.

Олексій Арестович заявив, що українські військові відстояли аеропорт Гостомель. Відзначається, що всі російські десантники були знищені. Втім, він уточнив, що на окремих ділянках все ще ведуться бої.

Боєць ВСУ. Фото: скріншот youtube
Боєць ВСУ. Фото: скріншот youtube

"За попередніми даними, аеропорт Гостомель перекинутий ЗСУ. ) Десантники знищені. Уточнення: на окремих ділянках не все гладко", - повідомив Арестович.

Скрін facebook
Скрін facebook

Незабаром після публікації Олексій Арестович видалив свою публікацію.

До слова, раніше Бригада швидкого реагування Національної гвардії повідомляла, що Гостомель дав бій противнику. На місці працювала Російська штурмова авіація, винищувачі і вертольоти. Зазначається, що українські захисники завдали артилерійського удару по аеропорту, на якому висадився ворожий десант.

Раніше Знай писав, в СБУ повідомили українцям, як діяти під час ворожого обстрілу: інструкція заради порятунку життів. Українцям розповіли, як діяти у разі обстрілу російськими окупантами.

Також ми писали, військ Росії недостатньо для окупації України: Сергій Никифоров заявив, що ворог намагається посіяти паніку. Прессекретар Володимира Зеленського заявив, що зараз ворог розраховує на паніку

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, РФ почали атаку острова Зміїний на півдні України, але воїни ЗСУ не здаються: разом тримають оборону. Російські ВМФ обстрілюють острів Зміїний.