Головнокомандувач збройними силами України Валерій Залужний заявив, що українські захисники продовжують відбивати атаки російських військ. Окупанти, які зіткнулися з опором ЗСУ масово здаються в полон. Про це йдеться на сторінці Головнокомандувача в facebook.

Валерій Залужний заявив, що російські військові почали масово здаватися в полон. Так, під Черніговом здався цілий розвідувальний взвод РФ. Зазначається, що солдати не знали про наступ на Україну до останнього.

Полонений боєць РФ. Фото: facebook
Полонений боєць РФ. Фото: facebook

"Російські окупанти, натрапивши на тотальний опір українських захисників, здаються в полон. Під Черніговом здався цілий розвідувальний взвод 74 мотострілецької бригади. Старшина Буйничев Костянтин Сергійович. 74 мотострілецька бригада, вчора дізналися про наступ на Україну, думали, що будуть повертатися додому", - сказав Головнокомандувач ЗСУ.

Скріншот facebook
Скріншот facebook

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Один з полонених заявив, що вони не планували воювати з Україною, а просто нібито збирали інформацію.

"Цього ніхто не думав, що ми їдемо вбивати. Воювати ми не збиралися, ми збирали інформацію".

Раніше Знай писав, в СБУ повідомили українцям, як діяти під час ворожого обстрілу: інструкція заради порятунку життів. Українцям розповіли, як діяти у разі обстрілу російськими окупантами

Також ми писали, ЗСУ дали відсіч біля Щастя і захопили в полон нових військових РФ.

Нагадаємо, у Міноборони Великобританії пригрозили Путіну "розправою" і пригадали історію "падіння" Криму: "Зробити це знову"