Відомий український педіатр Євген Комаровський після вторгнення РФ і введення воєнного стану, звернувся до росіян.

Відповідне звернення доктор Комаровський опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі фейсбук.

Євген Комаровський зазначив, що зараз знаходиться в Харкові у себе вдома разом з дітьми та онуками. З самого ранку він намагався вийти в прямий ефір, проте через поганий інтернет йому це не вдалося. Тому він написав пост, в якому звертається не до українців, а росіян.

Доктор Комаровський, скріншот: Youtube
Доктор Комаровський, скріншот: Youtube

"Вас десятки мільйонів. Саме десятки мільйонів тих, хто читає мої книги, дивиться мої програми, кому я реально допоміг за ті 40 років, що лечу дітей, вчу батьків, відповідаю на тисячі запитань. Зараз тисячі хлопчаків, яких ви виростили здоровенькими, дивляться на мою країну в приціл, натискають на кнопку "пуск", вмирають і будуть вмирати", — зазначив він.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Доктор Комаровський попросив росіян, спробував зупинити цю війну, і вийти в своїх містах на масові протести.

" Ви всі можете хоча б спробувати це зупинити! Не віддавайте своїх дітей, не забирайте моїх. Виходьте на вулиці, зараз вирішується майбутнє не тільки моєї країни, а й Вашої. Вони, ці діти, зараз тут, прийшли віддавати свої життя і забирати наші. ... прокинувся сьогодні о 5 ранку від канонади. Війна! Братська любов. Денацифікація. Це синоніми тепер...", - підсумував він.

Нагадавши, Доктор Комаровський розповів, чим загрожує безперервний перегляд мультфільмів у дітей

Раніше Знай писав, Євген Комаровський заявив, коли кисень в крові у дітей говорить про небезпеку: "млявість, блідість"

Також Знай повідомляв, доктор Комаровський заліз у тарілки українців і викинув зайве: чого категорично не можна їсти, щоб бути здоровим