Стало відомо про те, що в Київській області, під Гостомелем був підбитий новітній російський гвинтокрил Ка-52 Алігатор. Перші подробиці інциденту.

Ролик з ним з'явився в мережі завдяки поліції Київської області. Він вимушено сів під Гостомелем після того, як був збитий українськими військовими.

Раніше по мережі почали поширювати інформацію про те, що саме в Київській області дуже багато гвинтокрилiв Російської Федерації, крім того, двоє бойовиків були взяті в полон.

А ось пілотів конкретно цього вертольота всередині не виявилося. Судячи з розмов на ролику, вони втекли в ліс.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Бої в основному проходять на території аеродрому в Гостомелі.

"Тільки що була атака російських гвинтокрилiв з виведенням десанту на аеродром Гостомель, під Києвом. Йде бій. Збито 3 гвинтокрили противника. Полонений. Їх більше " - йдеться в повідомленні під постом Олексія Арестовича.

В офісі президента України при цьому зазначають, що ситуація знаходиться під контролем, і ключова задумка Росії - прибрати вище керівництво, створити максимальну паніку в країні. Однак, завдання українців не допустити цього, тому громадян просять залишатися вдома, і зберігати спокій.

Раніше з брифінгом виступив президент України Володимир Зеленський, який порівняв такий напад з боку Російської Федерації з фашистською Німеччиною, яка посеред ночі відкрила вогонь.

Крім того, з сьогоднішнього дня було введено воєнний стан в країні, а також розірвані всі дипломатичні відносини з Російською Федерацією.

Нагадаємо, що військовозобов'язаним заборонять виїзд з України на тлі санкцій ЄС проти РФ

Раніше повідомлялося, що пiд Києвом взяли перших російських полонених: вертольоти РФ знищені

Також, ЗСУ відбили щастя і Маріуполь, збитий 7-й літак РФ: Заява Генштабу