В Україні можуть оголосити загальну мобілізацію до лав Збройних сил. В умовах війни із Росією президент Володимир Зеленський ухвалив відповідне рішення вже сьогодні, 24 лютого.

«Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроект про загальну мобілізацію», - повідомляють на сайті парламенту у четвер, 24 лютого.

весняний призов в армію, скріншот з відео
весняний призов в армію, скріншот з відео

Наразі Україна всіма силами веде запеклі бої із військами окупантів, які напали підступно в ніч на 24 лютого, обстрілявши низку міст України. Українські Збройні сили дали гідний відсіч ворогові, який розраховував на паніку і швидкий успіх несподіваної атаки.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Раніше Зеленський повідомив, що Україна розриває будь-які дипломатичні відносини із країною-агресором Росією.

Нагадаємо, раніше у Міноборони Великої Британії пригрозили Путіну "розправою". Перед різкими словами міністр оборони зазначив, що Великобританія має тисячу осіб у резерві для реагування на кризу, яку може спровокувати Росія, і пригрозив Путіну так званою "розправою" у разі чергової агресії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Путін оголосив війну Україні. Володимир Путін також закликав усіх військовослужбовців ЗСУ скласти зброю.

Крім того, радник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що відбувається у країні на тлі російської агресії.