Радник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що відбувається у країні на тлі російської агресії.

«Свіжа інформація. ЗСУ та батальйон поліції Луганськ-1 тримає оборону. Щоб не пройшли танки, підірваний міст через річку Сіверський Донець», - уточнює Антон Геращенко.

Крім того, у Конотопському районі під обстріл потрапив автомобіль, унаслідок чого постраждала жінка з дитиною.

О 08.36 в Одеській області у місті Подільськ ВЧ 0173 бомбардування, шестеро загиблих, семеро поранених, 19 безвісти зниклі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

О 08.38 у місті Маріуполь Донецької області унаслідок обстрілу одна людина загинула, двоє поранено.

У місті Кривий Ріг Дніпропетровська область три удари по складах 17 танкової БР, позиція бойового чергування 4608 Краснопілля, удар з БПЛА.

Росіяни розбомбили міст через річку Інгулець.

Він також опублікував наслідки ракетної атаки агресора на передмістя Харкова. Як повідомляється, удару було завдано некерованими ракетами Смерч. Інформація про загиблих та поранених перевіряється і уточнюється.

Нагадаємо, раніше у Міноборони Великої Британії пригрозили Путіну "розправою". Перед різкими словами міністр оборони зазначив, що Великобританія має тисячу осіб у резерві для реагування на кризу, яку може спровокувати Росія, і пригрозив Путіну так званою "розправою" у разі чергової агресії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Путін оголосив війну Україні. Володимир Путін також закликав усіх військовослужбовців ЗСУ скласти зброю.

Також "Знай.ua" писав, що збито 5 літаків та вертоліт агресорів у небі над Україною.