Президент України Володимир Зеленський поділився ще одним зверненням. Тепер, поки ситуація не буде під контролем, він буде публікувати їх щогодини.

Нове звернення з'явилося на всіх офіційних акаунтах гаранта в соціальних мережах.

У новому зверненні Володимир Зеленський знову підтвердив, що Росія почала війну проти України, зокрема це рішення прийняв Володимир Путін.

"Як і обіцяв, знову на зв'язку. Зараз нас атакують не тільки бомби, але і фейки. Важливо отримувати правду з офіційних джерел. Путін почав війну з Україною, з усім демократичним світом. Він хоче знищити Мою державу, він хоче знищити нашу державу, все те, що ми будували. Заради чого жили" - каже президент України.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Далі Володимир Зеленський звернувся до всіх українців, зокрема до військових, які вже відчули наслідки удару ворога, і дають відсіч.

Також, гарант попросив мирних жителів не піддаватися паніці, і робити все те, що потрібно для підтримки Збройних сил України. Крім того, попросив підтримки громадян, які живуть в інших країнах. Їх допомога рідній країні потрібна зараз як ніколи.

Володимир Зеленський. Фото: Youtube
Володимир Зеленський. Фото: Youtube

Володимир Зеленський встиг вже провести переговори з Байденом, Джонсоном, Дудою, і багатьма іншими світовими лідерами. Вони домовилися про створення антипутінської коаліції. Вже було покликане світових лідерів ввести санкції проти Путіна, адже спільними зусиллями ми повинні врятувати країну від ворога. Інакше, його вже буде не зупинити.

На Донбасі бойовики обстріляли населений пункт, фото: Facebook
На Донбасі бойовики обстріляли населений пункт, фото: Facebook

Нагадаємо, що атака російських військ: мер Харкова терміново звернувся до городян

Раніше повідомлялося, що МВС заявило, що загарбники захопили населені пункти Мілове і Городище

Також, Зеленський оголосив введення воєнного стану, світ згуртувався в підтримці України