В даний час, найбільш вразливе для України та її народу, відбуваються страшні події. Окрім РФ, різні провокації також влаштовують всередині країни. Мітингувальники, особи яких невідомі, зовсім недавно зібралися біля будівлі Міністерства юстиції і протестували проти нібито "насильства в українських в'язницях".

Про це у соцмережі Facebook розповів заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. 23 лютого невідомі люди вийшли під будівлю Мін'юсту і влаштували акцію "проти насильства в тюрмах України". Пізніше виявилося, що мітинг був підставним і купленим. Як висловився політик, "наші північні друзі" обіцяли людям гроші, про суми не сказано.

"Щойно, київською поліцією була жорстко припинена спроба платного мітингу перед будівлею Мін'юсту на провулку Рильського і на вул.Городецького. Замовники пікету, наші північні сусіди, вчора хотіли зібрати за гроші 1000 осіб, які нібито протестують проти насильства в українських в'язницях", - повідомив політик.

Мітинг під будівлею Мін'юсту, скріншот з відео
Мітинг під будівлею Мін'юсту, скріншот з відео

Мітинг під будівлею Мін'юсту, скріншот з відео
Мітинг під будівлею Мін'юсту, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Геращенко пригадав слова "Слуги народу" Дениса Малюська, який у зверненні до ув'язнених попередив усіх про подібні мітинги і попросив не звертати на них увагу. Всі провокації з боку арештантів запобігла поліція і міністр юстиції, відповідальний за порядок за "гратами".

Поліцейські під будівлею Мін'юсту оперативно призупинили протест, затримали декількох мітингувальників і доставили в Печерський РВВС.

"До уваги всіх, хто хоче в ці дні, за російські гроші влаштовувати платні мітинги, намагаючись зробити картинку для росТБ. Еб_шити будемо жорстко! Ясно?" - написав Геращенко.

Нагадаємо, в Україні ввели режим надзвичайного стану: коли стартує і що означає

Як повідомляв Знай.uа, українські сайти зазнали кібератаки: "лягли" Кабмін, ВРУ, МЗС і банківські картки спікера Стефанчука

Також портал Знай.uа писав, що в Міноборони Великобританії пригрозили Путіну "розправою" і пригадали історію "падіння" Криму: "Зробити це знову"