У четвер, 24 лютого, в Україні пануватиме справжня весна. Сувора зимонька залишилася вже далеко позаду, але її відгомони все ж зустрічаються в деяких областях. Ось, наприклад, в східних регіонах країни очікуються опади, хоч і незначні, але тривати вони будуть протягом усього дня і ночі. На решті території - сухо і тепло, і температура повітря теж не підведе.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +4 до +8 градусів, вночі температура триматиметься в межах від -2 до +5 градусів.

У центральних областях температура вдень від +4 до +8 градусів, вночі – від -2 до +2 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +4 до +7, вночі – від -2 до +2 градусів.

У східних регіонах – вдень від +3 до +8, вночі – від -4 до +3. На півдні температура повітря - від +6 до +10 градусів вдень, нічна – від 0 до +4 градусів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Прогноз погоди на 24 лютого, Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 24 лютого, Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 24 лютого в Україні

24 лютого відзначається день пам’яті святого Власія Севастійського. До Власія були морози: різдвяні, водохресні, афанасієві, тимофіївські, миколині. Але власієві вважалися найміцнішими, і останніми. У народі говорили: “Проллє Власій олії на дорогу — зимі час забирати ноги”, тому що цього дня часто бували відлиги.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, найспекотніший куточок світу потонув у снігових заметах, такої аномалії не бачили багато років

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною