У Росії під час урочистого заходу на честь 23 лютого сталася надзвичайна подія. Під час виступу парашутист не зміг приземлитися на необхідну точку і зачепився за ліхтар. Про це повідомляють РосЗМІ.

Під час урочистого заходу на честь 23 лютого в Тюмені виступав 56-річний кандидат у майстри спорту Ігор Філіппов. Він виконував показовий 750-й стрибок, проте не зміг вдало приземлиться. Чоловік зачепився за ліхтар, вдарився об гранітну стіну трибуни і на якийсь час знепритомнів.

Парашутист. Фото: скріншот з відео
Парашутист. Фото: скріншот з відео

Відео інциденту зняли очевидці і воно дуже швидко поширилося мережею. На відзнятих кадрах можна побачити як до спортсмена підбігли рятувальники і почали витягувати його. На момент "рятувальної операції" чоловік вже був у свідомості. Лікарі відразу надали необхідну допомогу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Парашутист був госпіталізований і зараз за його станом спостерігають медики. Відзначається, що спортсмен в результаті події травмував ногу. Про те як він відчуває себе зараз не уточнюється.

Раніше Знай писав, перелом хребта і струс: брила льоду впала на пенсіонерку прямо під час молитви біля церкви. З даху церкви посипався сніг, а разом з ним і крижана брила, яка впала пенсіонерці прямо на спину.

Також ми писали, чоловік писав листи дітям і пропонував дружити: зловмисника викрили випадково, а правда про нього виявилася ще страшнішою.

Нагадаємо, банда злих молодиків з неповнолітніми в Києві підпалила елітне авто, але копи шукали їх недовго: особи потрапили на камеру.