Під час засідання російських депутатів у Новосибірській області стався курйозний випадок. Бригада медиків вирішила госпіталізувати політика в психіатричну клініку під приводом того, що дружина скаржиться на його "неадекватну поведінку".

Про це розповіли у виданні "Pdmnews". У статті зазначено, що "винуватцем" торжества став депутат Коливанського району Віктор Коваленко. На засідання до політиків увірвалися медики з психіатричного закладу і оголосили, що готові забрати Коваленка через скарги його дружини про те, що він "неадекватно поводиться". Все це відбувалося під дзвінкий сміх його колег, а сам він погрожував медбригаді судом.

"Госпіталізація" депутата РФ, скріншот з відео
"Госпіталізація" депутата РФ, скріншот з відео

"Госпіталізація" депутата РФ, скріншот з відео
"Госпіталізація" депутата РФ, скріншот з відео

Є версія, що таким чином над депутатом вирішили жорстоко пожартувати. Коваленко прокоментував даний випадок і заявив, що йому було явно не до сміху. Також відомо, що дружина політика спростувала виклик психіатрів, вона зазначила, що підпис на заяві не її.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

"Розіграшем це не назвеш. Достовірно невідомо, чи є дані люди медиками. Прецедент неабиякий. Все могло закінчитися дуже погано. Віктор Петрович у віці. Він був сильно схвильований, його тріпотіло три дні. Написав звернення до органів. Це кримінальний злочин - зривати сесію, не пред'являючи жодних документів. Сьогодні вони заходять в пов'язках, а завтра вони з бомбою зайдуть. Людей треба реально судити і терміни їм давати за такі справи", - сказав колега депутата Олексій Астаф'єв, який знімав те, що відбувається на відео.

Нагадаємо, санкції проти Росії: Верховна Рада прийняла документ, але згодні були не всі - хто не проголосував

Як повідомляв Знай.uа, Гончаренко емоційно звернувся до російської армії, яка вже закупила 45 тисяч мішків для трупів: "Ласкаво просимо в пекло!"

Також портал Знай.uа писав, що в Раді готуються проголосувати за введення надзвичайного стану в Україні: "З високою ймовірністю"