Глава МЗС України Дмитро Кулеба приїхав до Пентагону. А Давид Арахамія заявив, що в Донецькій і Луганській області збираються ввести надзвичайний стан.

22 лютого міністр закордонних справ прибув до Вашингтона і зустрівся з Міністром оборони Ллойдом Остіним, передає телеграм-портал Инсайдер.иа.

Скрін, Facebook Кулеба
Скрін, Facebook Кулеба

До цього він повідомляв про те, що закликав країни ЄС прийняти Україну до своїх лав на тлі загострення ситуації з Росією. Також Дмитро Кулеба відправив Володимиру Зеленському пропозицію про те, щоб розірвати дипломатичні відносини з Російською Федерацією. Разом з цим Російська Федерація повідомила, що евакуює персонал посольства.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Крім цього, глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив про те, в Донецькій і Луганській області можуть ввести надзвичайний стан. Дана заява була зроблена за підсумками зустрічі Володимира Зеленського з лідерами фракцій і груп Ради.

Давид Арахамія, фото: Facebook
Давид Арахамія, фото: Facebook

На тлі цього Євросоюзом введені санкції проти 27 фізичних і юридичних осіб через визнання "ЛДНР". А депутатів, які проголосували за таке рішення в Держдумі, включили в чорний список ЄС.

Раніше портал Знай.иа повідомляв, що Анастасія Приходько" злила "таємні переговори Леніна по Україні - в РФ помилилися:"Пох*й". 22 лютого дівчина опублікувала пост в соціальній мережі Instagram, в якому прокоментувала недавні слова Володимира Путіна. Як відомо, день тому президент Росії виступив у прямому ефірі перед росіянами і оголосив "ЛДНР" незалежними.

Також портал Знай писав, Віктор Ющенко розцілував Петра Порошенка і сказав, чи варто боятися вторгнення Росії: "немає логіки".

Крім цього, портал Знай.uа повідомляв, що в Україні можуть повністю закрити кордон з Білоруссю і РФ: поїздок не буде.