В Україні масово розповсюджується несправжній наказ нібито від Міністерства охорони здоров’я України, під яким стоїть начебто підпис міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка, про евакуацію закладів охорони здоров’я у Києві, Львові та інших містах.

У МОЗ наголосили, що весь зміст «наказу» - брехня і не відповідає дійсності.

Всі заклади охорони здоров’я продовжують працювати у штатному режимі та надавати медичну допомогу своїм пацієнтам.

«Усі чинні накази публікуються лише на офіційному сайті Міністерства охорони здоров’я, за адресою https://moz.gov.ua», - нагадали в МОЗ.

Фото: липовий наказ МОЗ, Бабель
Фото: липовий наказ МОЗ, Бабель

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Скрін, Facebook МОЗ
Скрін, Facebook МОЗ

Крім того, аналогічні накази отримували сьогодні й керівники закладів освіти. У фейкових документах йдеться про те, що всі студенти віком від 17 років нібито мають з’явитися до військових комісаріатів до 3 березня. Крім того, студенти нібито мають звільнити місця в гуртожитках.

Фото: липовий наказ МОН, Знай.ua
Фото: липовий наказ МОН, Знай.ua

Фото: липовий наказ МОН, Знай.ua
Фото: липовий наказ МОН, Знай.ua

Цей документ також виявився брехнею.

Нагадаємо, раніше Гончаренко емоційно звернувся до російської армії, яка вже закупила 45 тисяч мішків для трупів: "Добро пожаловать в Ад!".

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні можуть повністю закрити кордон з Білоруссю і РФ

Також "Знай.ua" писав, що "противник" Зеленського об'єднався з президентом заради спільного ворога: "Путіна брати живцем".Мер Дніпра, Борис Філатов, відреагував на виступ президента Росії Путіна, він написав, у своїх соцмережах, що збирає військо, щоб здійснити контрнаступ.