Народний депутат Олексій Гончаренко емоційно звернувся до російських військових під час свого виступу у Верховній Раді. Він наголосив, що в Україні окупантам не раді, і все, що їх тут чекає – смерть і могила.

«Сьогодні, 23 лютого, в Росії святкують День захисника вітчизни, і вони будуть розповідати своїм солдатам, щоб вони йшли воювати та несли "рускій мір". Хочу звернутись до російських солдат — вас тут ніхто не чекає. Ніхто не буде зустрічати вас з квітами! Ми чекатимемо вас із джевелінами та зброєю в руках! Ви звідси ніколи не вийдете! Добро пожаловать в Ад! Ви помрете тут, як паршиві пси!», - запевнив він окупантів.

Додамо, що Росія продовжує нарощувати збройні сили на кордоні з Україною, зокрема і зі сторони Білорусі. Кількість ворожих військових перевищила вже 200 тисяч.

За інформацією начальника управління СБУ у Харківській області Романа Дудіна, Росія вже закупила 45 тисяч пакетів для перевезення трупів.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Посольстві США нагадали Путіну історію - Київ вже стояв, на Москву і натяку не було

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні можуть повністю закрити кордон з Білоруссю і РФ

Також "Знай.ua" писав, що "противник" Зеленського об'єднався з президентом заради спільного ворога: "Путіна брати живцем".Мер Дніпра, Борис Філатов, відреагував на виступ президента Росії Путіна, він написав, у своїх соцмережах, що збирає військо, щоб здійснити контрнаступ.