У відповідь на визнання "ЛДНР"з боку Росії з'явилася пропозиція про закриття українського кордону. Відповідний законопроект з'явився на сайті ВРУ.

Автором законопроекту є нардеп Оксана Савчук, яка запропонувала звернутися до Володимира Зеленського і змусити закрити державний кордон з Російською Федерацією і Білоруссю, а також оголосити воєнний стан на території Луганської та Донецької області.

Прикордонники, фото: dpsu.gov.ua
Прикордонники, фото: dpsu.gov.ua

[quote author="" "У зв'язку з визнанням Російською Федерацією так званих Донецької Народної Республіки та Луганської Народної Республіки та вторгненням військових сил Російської Федерації на територію України з метою захисту незалежності та територіальної цілісності України", - повідомляє автор законопроекту.[/quote]

Прикордонники / фото : facebook.com/zahidnuy.kordon
Прикордонники / фото : facebook.com/zahidnuy.kordon

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, 21 лютого відбулося засідання Ради Безпеки Росії, на якому обговорювалася можливість визнати "ЛДНР" незалежними. Спочатку Володимир Путін заслухав доповіді представників російського уряду, які однозначно наполягали на прийнятті даного заходу, а потім взяв час. Через кілька годин він виступив у прямому ефірі перед росіянами і оголосив "ЛДНР" незалежними, самостійними територіями.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Рада засудила визнання незалежності "Л/ДНР": Росію загрожують "відрізати" від усього світу. У Верховній Раді відбулося важливе голосування за участю всіх представників політичних партій щодо прийняття жорстоких санкцій для Російської Федерації.

Як повідомляв Знай.iа, Путін-Безсмертний вампір з планами світового панування: британські ЗМІ оприлюднили свою теорію

Також портал Знай писав, Віктор Ющенко розцілував Петра Порошенка і сказав, чи варто боятися вторгнення Росії: "немає логіки".