Мер Дніпра, Борис Філатов, відреагував на виступ президента Росії Путіна, він написав, у своїх соцмережах, що збирає військо, щоб здійснити контрнаступ.

Саме так Філатов написав у своєму телеграм-каналі, який нещодавно завів. Борис Філатов написав, що настав час братися за зброю. Він закликав захищати свою Батьківщину.

Борис Філатов. Фото: Facebook
Борис Філатов. Фото: Facebook

"Громадяни, побратими, закликаю всіх брати зброю - хто де може. І виступати на Росію. Я особисто поведу війська. Виступаємо завтра о 4 ранку. Надвечір будемо біля Курська, а там - близенько й... Путіна брати живим! З Богом, ваш Борис Філатов!", - таке звернення Філатов залишив своїм підписникам.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше, одразу після звернення Путіна та підписання ним "суверенності" ЛДНР, мер Дніпра, в очікуванні звернення до українців Володимира Зеленського, повідомив у своєму Facebook, що "радіти нема чого".

Філатов зазначив, що Путін так довго й нудно розповідав, що України не існує, що здавалося враження, що він "оголосить нам війну".

"А в результаті підписався з двома дешевими клоунами. Насправді радіти нема чого. Але… Стоїмо", – написав Філатов.

Вчора, 21 лютого, у зверненні до жителів Росії Володимир Путін оголосив про ухвалене ним рішення про визнання незалежності самопроголошених "ДНР" та "ЛНР". А 22 лютого Радбез йому надав дозвіл на введення військ на територію тих "республік".

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, раніше у Посольстві США нагадали Путіну історію - Київ вже стояв, на Москву і натяку не було

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні можуть повністю закрити кордон з Білоруссю і РФ

Також "Знай.ua" писав, що Путіну дозволили ввести війська в Україну, де зараз "Л/ДНР"