У середу, 23 лютого у Верховній Раді пройшло голосування за санкції проти Росії. 322 народних депутатів підтримало відповідну постанову, втім, знайшли і ті хто відмовився голосувати. Про це повідомляє telegram-канал "Україна зараз".

Так, від фракції "Слуга народу" відмовилися голосувати за санкції проти РФ Анатолій Гунько, Олексій Ковальов, Дмитро Любота, Ольга Савченко, Олександр Трухін, Павло Халімон.

Верховна Рада - фото з Фейсбук
Верховна Рада - фото з Фейсбук

Серед депутатів від "ОПЗЖ" таких осіб виявилося більше: Михайло Макаренко, Олександр Колтунович, Василь Німченко, Юрій Бойко, Віталій Борт, Сергій Дунаєв, Юлій Іоффе, Володимир Кальцев, Дмитро Ісаєнко, ігор Кисільов, Олександр Лукашев, Федір Христенко.

Від "Голосу" не проголосувала Леся Василенко. Від" довіри " Микола Люшняк та Сергій Шахов. Також відмовилися голосувати позафракційні депутати - Вадим Новинський і Сергій Магера.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Верховна Рада України, скріншот: Youtube
Верховна Рада України, скріншот: Youtube

Варто нагадати, що в санкційному списку опинилася 351 людина. Для них Верховна Рада ввела цілий ряд заборон, серед яких зокрема обмеження торгових операцій, блокування активів, заборона на здійснення угод щодо цінних паперів, припинення дії торгових угод, припинення культурних обмінів та інше.

Раніше Знай писав, Гончаренко емоційно звернувся до російської армії, яка вже закупила 45 тисяч мішків для трупів.

Також ми писали, Джо Байден і Дмитро Кулеба домовилися про тиск на Путіна і невизнання "Л/ДНР", а Лавров залишився "за бортом".

Нагадаємо, "Путін, геть з Донбасу": тисячі людей по всьому світу вийшли на акцію на підтримку України.