Стало відомо про те, що Російська Федерація продовжує нарощувати війська на кордоні з Харківською областю. Також на Маріупольському напрямку помічена величезна колона з танків і БМП-1 під прапорами "ЛДНР" і РФ.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню Служби безпеки України. Перші подробиці.

Крім того, в повідомленні СБУ сказано, що керівництво Російської Федерації вже навіть закупили понад 45 тисяч целофанових пакетів для перевезення трупів. Цілком ймовірно, що стягуючи війська до Харківської області Росія готується до повномасштабного вторгнення.

Крім того, в напрямку до Маріуполя помітили цілу колону з танків і БМП-1. Йдуть вони під прапорами самопроголошених республік "ДНР", "ЛНР", а також Російської Федерації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На цьому сюрпризи не закінчуються, і на ролику, який потрапив в мережу видно, що на межі підтягнули ще й авіацію.

В СБУ, до слова, зазначили, що у Російської Федерації більше 30% несправної техніки.

"Третина нездатна навіть пересуватися" - сказано в повідомленні.

У 35 км від кордону з Україною помічені близько 30 російських вертольотів Ка-52 "Алігатор" і Мі-24П. прилетіли вони туди у вівторок, 22 лютого, і розташовуються зараз в Гомельській області, що в Білорусі.

В цей же час Російська Федерація почала евакуювати співробітників усіх дипломатичних представництв в Україні. Раніше Володимир Зеленський заявив про намір припинити всі відносини з країною-агресором.

Кілька днів тому президент Російської Федерації Володимир Путін підписав указ про те, що вони визнають "Л/ДНР", а це суперечить всім законам. Росія прямим текстом дала зрозуміти Україні, що питання не збираються вирішувати мирно.

Після цього проти держави ввели санкції ряд країн з усього світу, і на цьому зупинятися не збираються.

Нагадаємо, що російські окупанти атакували позиції ЗСУ з "Градів": обірвалося життя одного українського захисника

Раніше повідомлялося, що РНБО ухвалила рішення ввести надзвичайний стан на всій території України, крім Донецької та Луганської областей

Також, сумує вся Україна: у Києві попрощалися з бійцем ЗСУ - не тільки стояв на захисті країни, а й розкішно співав.