Уряд США в Україні опублікував пост, в якому з'явився. Відповідний пост з'явився на Фейсбук-порталі U.S. Embassy Kyiv Ukraine.

У соціальній мережі було опубліковано картинку історичних подій середньовічної історії Київської Русі. Зокрема, були показані найбільші споруди стародавньої столиці, такі як Десятинна церква, Собор Святої Софії, Свято-Михайлівський Золотоверхий Собор, Видубицький монастир, який якраз були побудовані при в період кінця 10-12 століть.

Посольство США. Фото: Українська правда.
Посольство США. Фото: Українська правда.
Посольство США. Фото: Українська правда.

Паралельно з цим була показана умовна "москва" під час побудови кожного з цих храмів. Так як майбутня столиця Росії була зведена в середині дванадцятого століття князем Юрієм Долгоруким, то в період побудови розвитку Києва там не було міст, а протікала річка на тлі лісистої і болотистої місцевості.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У підписі до посту безліч кумедних коментарів.

" Браво! Взагалі-то так і було. Це-справжня історія, а не просто тролінг. Коли була Київська Русь на території Московії ще жаби квакали і були болота"; "а де картинка Лос-Анжелеса і Нью-Йорка в 996 і 1108 роках?"; "Щиро вдячні за підтримку та допомогу!!! Україна Переможе! Боже Бережи Америку!",- повідомляють вони.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Володимир Путін визнав "Л/ДНР" незалежними у зверненні до росіян.

Також портал Знай писав, Віктор Ющенко розцілував Петра Порошенка і сказав, чи варто боятися вторгнення Росії: "немає логіки".