Вірити чи не вірити в чудеса це справа кожної людини, але те що вони трапляються - факт. Так, в США у пари народилася дочка в зовсім незвичайну дату - 22 лютого 2022 року о 2:22 ночі. Про це пише people в instagram.

Співробітники регіонального медичного центру Cone Health Alamance в Берлінгтоні, США стали свідками справжнього дива. Аберлі Спір перенесла лімфому Ходжкіна. За словами лікарів необхідне лікування раку, через яке вона пройшла, зробило вагітність малоймовірною. Однак жінка вірила, що зможе завагітніти і це сталося. Але навіть це не головне диво, яке сталося з сім'єю.

Фото instagram
Фото instagram

Аберлі Спір народила дочку Джуду Грейс 22 лютого. Малятко тільки з'явилася на світ і вже здивувала не тільки батьків, а й лікарів. Дівчинка народилася в дуже незвичайну дату: о 2:22 ночі 22 лютого 2022 року.

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

"Сім'я продовжувала молитися за дитину - і сьогодні їх молитва була почута!",- йдеться в повідомленні.

Користувачі Мережі також пораділи за щасливу сім'ю.

"Воістину чудове народження. Можливо, це ознака кращих днів попереду", "це круто. Я теж народився о 2: 22!", "Це так здорово для мами", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, папузі-патріоту не сподобалися ціни в українських магазинах: пернатий показав, хто тут господар.

Також ми писали, перша жінка у світі вилікувалася від ВІЛ завдяки трансплантації: більше року повністю здорова.

Нагадаємо, модель сайту для дорослих фотографувалася в купальнику, поки її син тонув у басейні: вечірка закінчилася трагедією.