Поки Володимир Путін вводить російські війська в самопроголошені "ДНР" і "ЛНР", чоловіки псевдореспублік не поспішають брати в руки зброю і йти воювати за чужі інтереси. Тому військкомати на окупованих територіях змушені виловлювати ухильників-резервістів прямо на вулицях.

У мережі з'явилося смішне відео з цього приводу: його автори припустили, як можуть ховатися від насильницького призову чоловіки в Донецьку. Ролик опублікували в співтоваристві "Типовий Донецьк".

"Конспірація вищого рівня в ДНР", - підписали ролик його автори.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

На відео чоловік з макіяжем, в жіночій шубі, шапці і високих чоботях входить у двір житлового будинку з великою пляшкою води в руках і жіночою сумкою.

"Відправила Віталіка за водою. Повертається моя здобувачка...", - розчулюється жінка за кадром.

«Проскочив. Вода доставлена, продукти на місці. Проскочив, ніхто не помітив, ніхто навіть не розмовляв зі мною... думають, чужа тітка якась чеше», - відзвітував чоловік.

"Та не смішно, сумно і страшно. Мем смішний, ситуація страшна", "Було б смішно, якби не було так сумно", "А влітку чо робити?) В шубі жарко буде?", "Та думаю навіть так заберуть", "Ахахахахах, вау, яке життя тепер у нас настало, заживемо", - пишуть в коментарях місцеві жителі.

"Що з примусовою мобілізацією? Чому постів про це немає?», «Хороший. Нічого вмирати через х*й зрозумій кого", "Шкода молодих хлопців і чоловіків... тримайтеся", "Навіщо людину видаєте? Видаліть негайно", "Ви ж хоч нікому не показуйте крім народу це відео, а то і жінок перевіряти почнуть потім», «До чого людей русский мир довів», - дивуються інші.

Нагадаємо, раніше житель "Л/ДНР" показав порожні вулиці - чоловіки бояться "армії" і ховаються по домівках.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Денис Малюська заявив, що Росія готує бунти в українських в'язницях.

Також " Знай.ua " писав, що Путін визнав "Л / ДНР" в повних межах областей і захотів від України відмови від НАТО.