Міністр юстиції Денис Малюська заговорив про бунти в українських в'язницях. Відповідний пост з'явився на його офіційній Фейсбук-сторінці.

Міністр юстиції Денис Малюська заявив, що Росія намагається спровокувати дану ситуацію, маючи зв'язки в середовищі злочинних елементів. Своє повідомлення він супроводив відеозаписом.

Денис Малюська, фото: Instagram
Денис Малюська, фото: Instagram

"за оперативною інформацією РФ намагається запустити кілька бунтів у в'язницях через зв'язки в злочинному світі. У них не виходить. Але про всяк випадок: наступні кілька тижнів не реагуйте емоційно на сфальсифіковані джерела і проплачені протести у в'язниць", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У самому відео міністр юстиції заговорив з використанням жаргонів. Він звернувся до тих, хто перебуває термін і закликав їх не брати участь у протестних діях.

"Ми проти свавілля", - повідомив він.

Денис Малюська, фото: Instagram
Денис Малюська, фото: Instagram

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Анастасія Приходько" злила "таємні переговори Леніна по Україні - в РФ помилилися:"Пох*й". 22 лютого дівчина опублікувала пост в соціальній мережі Instagram, в якому прокоментувала недавні слова Володимира Путіна. Як відомо, день тому президент Росії виступив у прямому ефірі перед росіянами і оголосив "ЛДНР" незалежними.

Також портал Знай писав, Віктор Ющенко розцілував Петра Порошенка і сказав, чи варто боятися вторгнення Росії: "немає логіки".

Також портал Знай.uа повідомляв, що українцям показали платну камеру в СІЗО Харкова: телевізор, мікрохвильовка, холодильник. Дані зміни були проведені в рамках проектів з надання послуг поліпшених умов утримання.