Українська діаспора по всьому світу проводить акції на підтримку України. Тисячі протестувальників скандували під посольством РФ "Путін, геть з Донбасу!". Про це йдеться в сюжеті "ТСН".

Незалежність України підтримують не тільки політичні лідери практично по всьому світу, а й прості люди. Так, напередодні в Берліні тисячі протестувальників вийшли на вулицю, закликаючи Путіна відступити і піти з території України. Зокрема українців підтримали німці, білоруси, грузини, чеченці, поляки і навіть росіяни.

Акція на підтримку України. Фото: скріншот youtube
Акція на підтримку України. Фото: скріншот youtube

Також сотні людей з українськими прапорами вийшли на головну площу в Парижі. За океаном також не залишилися осторонь. Так, в Торонто кілька сотень демонстрантів зібралися під українським консульством. Незважаючи на дощ люди вирішили підтримати Україну в цей непростий час.

Акція на підтримку України. Фото: скріншот youtube
Акція на підтримку України. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Варто нагадати, що 21 лютого глава Росії Володимир Путін підписав указ про визнання "Л/ДНР" і тим самим пішов на ескалацію конфлікту і заявив, що "Мінських угод" більше не існує. Вже наступного ранку на територію ОРДЛО увійшли російські війська.

Раніше Знай писав, Джо Байден і Дмитро Кулеба домовилися про тиск на Путіна і невизнання "Л/ДНР", а Лавров залишився "за бортом".

Також ми писали, 12 поранених і 2 загиблих: окупанти на Донбасі влаштували бійцям ЗСУ справжнє пекло, але наші воїни втримали оборону.

Нагадаємо, у Верховній Раді запропонували ввести воєнний стан у зв'язку з ескалацією конфлікту Росією: деталі.