У мережі показали ролики того, як жителі Донбасу ставляться до дій президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Новий ролик з'явився в мережі днями, і там жінка висловилася про гаранта з країни-агресора у вкрай негативному ключі.

Вона проживає в місті Щастя, де не так давно поновилися обстріли, через що вона почала проклинати російського президента Володимира Путіна.

Крім того, їй довелося забрати хворого чоловіка з лікарні, тому що по ній починає бити артилерія, і це може бути небезпечно для життя.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Будь ти проклятий, Путін" - кричала жінка йдучи по вулиці. Даний ролик потрапив в мережу, і його почали поширювати. Жінка ще багато чого говорила, але через істерики слова було не розібрати.

Варто до слова відзначити, що у вівторок, 22 лютого один зі снарядів потрапив в Луганську ТЕС, що теж розташовується в місті Щастя, і в зв'язку з цим місто залишилося без електрики і води. Понад 46 тисяч людей чекали, поки ТЕС знову почне функціонувати.

Обстріли до слова не припиняються з моменту, коли була визнана "незалежність" республік. Крім того, глави "ЛНР" і "ДНР" вважають, що кордони повинні бути в межах кордонів області, а не тільки в межах окупованої території. Українська влада вважає такий варіант неприпустимим.

Нагадаємо, що у прифронтових містах люди масово виходять на вулиці, з гаслами і піснями проти Путіна

Раніше повідомлялося, що воїн ЗСУ нагадав мирним українцям, що вони в надійних руках, боятися нічого: "будемо відстоювати"

Також, російські війська зухвало перетнули кордон України - в " ДНР ""здали" їх позиції