Увечері 21 лютого Володимир Путін заявив про визнання "Л/ДНР". Не минуло й дня, як у "ДНР" заявили, що російські війська увійшли на Донбас. Про це повідомляє telegram-канал "Україна Зараз".

Депутат так званого "парламенту ДНР" Владислав Бердичівський підтвердив, що російські війська перетнули кордон і зайняли позиції на півночі і заході" республіки "нібито для"захисту".

Бойовики ДНР: фото: 24tv.ua
Бойовики ДНР: фото: 24tv.ua

Також наголошується, що згідно з підписаним договором з "Л / ДНР", Росія може розмістити на території окупованих областей військові бази, втім, робити це поки нібито не планують.

Військова техніка РФ в "ДНР". Фото: скріншот youtube
Військова техніка РФ в "ДНР". Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Буде створено штаб, в якому я припускаю, будуть відбуватися всі комунікаційні дії. Військові це люди дисципліновані, вони знають як це все робиться. Я думаю, що за прикладом Абхазії і Північної Осетії, де знаходяться військові бази РФ поблизу кордону вони здійснюють прикордонний контроль спільний, і я думаю все буде під таким же лекалом", - заявив "депутат".

Раніше Знай писав, 12 поранених і 2 загиблих: окупанти на Донбасі влаштували бійцям ЗСУ справжнє пекло, але наші воїни втримали оборону. Ситуація на Донбасі продовжує загострюватися.

Також ми писали, у РФ показали кадри "війни" на Донбасі, але осоромилися відразу ж: "відірвана" нога без крові і крики після команди. Росіяни масово поширюють фейкові відео з пораненими мирними жителями Донбасу.

Нагадаємо, глава Нацгвардії РФ "втратив" спільний кордон з Україною, але знайшов з США: "накачують зброєю, ядерний арсенал".