П'ять порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу.

Про це повідомляє прессштаб ООС на фейсбук сторінці у ранковому зведенні, у суботу, 25 грудня.
Так, стало відомо, що 24 грудня з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню, 2 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

ЗСУ, фото з Facebook ООС
ЗСУ, фото з Facebook ООС

Окупанти ігнорують досягнуті домовленості, обстрілюючи позиції українських воїнів. Цього разу було зафіксовано обстріли в районі Новозванівки, Мар'їнки, Катеринівки, Новолуганського. При цьому ворог використовував протитанкові гранатомети, міномети калібру 120 мм, автоматичні гранатомети, великокаліберні кулемети на стрілецьку зброю.

Воїн ЗСУ, скріншот: YouTube
Воїн ЗСУ, скріншот: YouTube

"Крім того, на Луганщині зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату, ймовірно "Орлан-10", з перетином лінії зіткнення. Внаслідок дій ворога один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – середньої тяжкості. Українські захисники відкривали вогонь у відповідь та змусили противника припинити обстріли", - сказано у ранковому зведенні ООС.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, воїна ЗСУ терміново доставили в лікарню після обстрілу - путінські окупанти не зупинилися навіть з приходом холодів

Також Знай писав, окупанти скинули міни з безпілотника на Донбасі і поранили воїна ЗСУ: атакують навіть у свята

Раніше Знай повідомляв, українка вступила до лав ЗСУ після 3 років полону: не здалася після тортур і насильства. Українка пережила важкі три роки в полоні, коли її забрали невідомі за нібито державну зраду