У вівторок, 22 лютого в Києві попрощалися з капітаном ЗСУ, який загинув в результаті артобстрілу на Донбасі 19 лютого. Антон Сидоров не тільки стояв на захисті України, а й писав, А також співав пісні. Про це повідомляє radio.svoboda в соцмережі instagram.

19 лютого на Донбасі стався артобстріл, в результаті якого загинув капітан ЗСУ Антон Сидоров. Церемонія прощання із захисником пройшла 22 лютого в Києві. Поховали воїна на Лук'янівському кладовищі Києва на Алеї почесних поховань.

Антон Сидоров. Фото: скріншот youtube
Антон Сидоров. Фото: скріншот youtube

Відзначається, що у Антона Сидорова залишилася мати, дружина і три дочки. За життя він запам'ятався багатьом своїм неймовірним талантом. Чоловік писав пісні і сам виконував їх. Люди не стримували сліз під час його виступів і завжди стоячи проводжали його зі сцени.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вічна пам'ять нашим хлопцям, загиблим, оберігаючи наш спокій", "вічна пам'ять захисникам українського народу, співчуття родинам. Герої не вмирають", "яке горе Україна втрачає найкращих синів. Нехай спочиває з миром", - написали українці.

Раніше Знай писав, Тарас Тополя з "антитіл" пояснив, як стати частиною ЗСУ: залишить вдома Alyosha і дітей, щоб захистити Батьківщину. Артист своїм прикладом показав, як можна в кілька кроків потрапити в ЗСУ

Також ми писали, росіянин переїхав в Україну, і розповів про головні відмінності між країнами: "Ніхто не краде".

Нагадаємо, Оксана Забужко розповіла про давню "зустріч" з Путіним у себе вдома: "Гидливо було". Письменниця розповіла про сон, який приснився їй більше 20 років тому.