У середу, 23 лютого, погода підкине парочку сюрпризів українцям. Дощ зі снігом очікується в західних областях, а ось на решті частини території країни сухо і тепло. Температура повітря порадує високими показниками, вночі прогнозується невеликий мороз, максимум до -3 градусів.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +2 до +7 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +1 до -3 градусів.

У центральних областях температура вдень від +4 до +9 градусів, вночі – від 0 до +4 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +3 до +6, вночі – від +1 до -1 градусів.

У східних регіонах-вдень від +5 до +10, вночі – від +2 до +5. На півдні температура повітря - від +8 до +10 градусів вдень, нічна – від 0 до +5 градусів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Прогноз погоди на 23 лютого, Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 23 лютого, Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 23 лютого в Україні

Цього дня вшановується пам’ять преподобного Прохора Печерського. У народі святого називали Прохір-Зимоох і казали: “До Прохора стара охала: “Ой, студено!”, “Прийшов Прохір та Влас (24 лютого): “Невже скоро весна у нас?”, “Прохір — на тепло повернув”. У народі підмітили, якщо 23, 24, 25 лютого іній на деревах, то слід чекати дощ на Мокія Мокрого (24 травня), а це означає, що все літо буде “мокрим”.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною