Стало відомо про інцидент, який стався в Російській Федерації. Сніг, що зійшов з даху, практично придавив матір з дітьми.

Стався даний інцидент в Татарстані, і в мережі опублікували ролик знятий на вуличні камери відеоспостереження.

На ролику показано, як мама з двома дітьми грає на вулиці. Жінка з однією дитиною на руках стоїть поруч з сином. В один момент вона чує щось недобре, і підійшла, щоб забрати сина.

В ту ж секунду на них почала сходити снігова лавина. Кілька секунд врятували дітям і жінці життя, адже це досить небезпечно.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Прокуратура Татарстану почала перевірку. Відомо, що раніше районна прокуратура оголошувала керівнику керуючої компанії, в чиєму віданні знаходиться Будинок, застереження про неприпустимість порушення закону. Наглядове відомство дасть правову оцінку роботі комунальних служб. Вирішується питання про порушення адміністративної справи.

Снігова лавина, фото: скріншот з відео
Снігова лавина, фото: скріншот з відео

До слова, схожа ситуація сталася і в Чебоксарах, проте там місцевим не вдалося відвернутися від лавина. Надвечір з даху бару зійшов сніг, який завалив перехожих. Це була 37-річна жінка, і її 4 і 6-однорічні діти.

Снігу було так багато, що вони не могли вибратися самостійно, і іншим перехожим довелося їх відмовляти.

Всі були екстрено доставлені в лікарню, але, на щастя ніяких травм отримано не було, і їх життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, що 317 населених пунктів залишилися без електрики, а на трасу зійшла лавина: У ДСНС розповіли про ситуацію в Україні

Раніше повідомлялося, що потрібно закривати: кімната студентки перетворилася на снігову країну чудес за одну ніч

Також, у мережі повідомили про велику лавину, яка залишила міста без світла.