Вже кілька днів поспіль на Донбасі спостерігається серйозне загострення ситуації. Російські найманці активно ведуть вогонь по позиціях українських захисників. Так, за минулу добу противник 84 рази відкривав вогонь. Про це йдеться в щоденному зведенні штабу ООС у facebook.

За минулу добу російські збройні формування 84 рази відкривали стрілянину по позиціях ЗСУ. В результаті обстрілів загинуло 2 українських захисника, а ще 12 поранені. Крім того, 6 бійців отримали бойові травми.

ЗСУ. Фото: скріншот youtube
ЗСУ. Фото: скріншот youtube

У штабі ООС зазначили, що противник вів вогонь по безлічі населених пунктів, зокрема від обстрілів випрали Красногорівка, Водяне, Талаківка, Харчовик, Станиця Луганська, Щастя, Кам'янка, Новолуганське, Новомихайлівка, Піски, Зайцеве, Мар'їнка, Гнутове, Троїцьке, Луганське, Новотроїцьке та ряд інших.

Скріншот facebook
Скріншот facebook

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зазначається, з початку доби російські найманці 3 рази відкривали вогонь по ЗСУ, з яких 2 рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Обстрілу піддався Маріуполь і щастя. В результаті атаки втрат серед ЗСУ немає.

Раніше Знай писав, у РФ показали кадри "війни" на Донбасі, але осоромилися відразу ж: "відірвана" нога без крові і крики після команди. Росіяни масово розповсюджують фейкові відео з пораненими мирними мешканцями Донбасу.

Також ми писали, сплять один на одному натовпом і харчуються у місцевих: в яких умовах Путін тримає солдатів на кордоні з Україною.

Нагадаємо, в РНБО чітко показали, звідки ростуть ноги у провокацій на Донбасі: бойовики обстріляли дві школи, лікарню і "прикордонний пункт".