У територіальній обороні Збройних сил України вирішили розповісти, як правильно приєднатися до їхньої компанії. Для цього вони використовували зірок українського шоу бізнесу.

Новий пост був опублікований на сторінці установи в соціальній мережі Facebook, а також був зроблений репост на акаунті Міністерства оборони України в соціальній мережі Facebook.

Розповісти про те, як можна потрапити в лави Сил територіальної оборони Збройних сил України розповів артист і фронтмен колективу Антитіла Тарас Тополя.

Це перше відео з циклу # СамеТеТрО, і тепер українцям досконально все пояснили.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Спочатку необхідно зайти на сайт, і знайти номер гарячої лінії. Вас пов'язують з оператором, який задає уточнюючі питання. Наприклад, ви хочете укласти контракт і відразу відправитися служити, або укласти контракт і бути в якості резервного бійця.

У військовій частині вам потрібно буде написати заяву, і з собою потрібно принести наступні документи: копія паспорта, копія ідентифікаційного коду, копію посвідчення з військкомату.

Документи для ЗСУ, фото: скріншот з відео
Документи для ЗСУ, фото: скріншот з відео

Під час навчань ви можете використовувати власну зброю, однак, тільки в тих випадках якщо у вас є дозвіл на володіння, а також вам потрібно буде використовувати власні патрони.

При цьому, під час зборів і виконання завдання дозволяється використовувати тільки штатну зброю.

Нагадаємо, що бойовики обстріляли Луганськ і 80 разів порушили режим тиші на Донбасі: У ЗСУ надали докази провокацій