В одному з телеграм-каналів розмістили інтерв'ю Путіна для телеканалу АРД, після того, як Росія розправилася з Грузією та її територією, так названою Південною Осетією.

Кореспондент запитав у агресора, обумовлюючи своє питання спантеличеністю іноземних Міністрів:

"Французький міністр закордонних справ пан Кушнер висловив заклопотаність, що наступним конфліктом може бути Україна, а саме, Крим і Севастополь, як база російського військово-морського флоту. Чи є Крим і Севастополь такою метою для Росії?",- запитали У Путіна.

Кадри інтерв'ю 2008 рік. Фото: Telegram
Кадри інтерв'ю 2008 рік. Фото: Telegram

Тоді російський диктатор заявив, що"говорити про якусь наступну мету - некоректно, через те, що у нього не було ніякої мети".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після чого журналіст уточнив: "Тобто ви це виключаєте?"

Кадри інтерв'ю 2008 рік. Фото: Telegram
Кадри інтерв'ю 2008 рік. Фото: Telegram

Путін сказав: "Якщо ви мені дозволите відповісти, то будете задоволені. Крим не є ніякою спірною територією. Там не було ніякого етнічного конфлікту. На відміну від етнічного конфлікту між Південною Осетією і Грузією. І Росія давно визнала кордони сьогоднішньої України. Ми закінчили по суті та в цілому наші переговори по кордону. Йдеться про демаркацію, але це вже технічні моменти", - заявив Путін у 2008 році в інтерв'ю для телеканалу АРД.

Кадри інтерв'ю 2008 рік. Фото: Telegram
Кадри інтерв'ю 2008 рік. Фото: Telegram

"Питання про якісь подібні цілі для Росії віддає провокаційним змістом".

Минуло шість років після тих слів, яким повірили більшість міжнародних дипломатів. А у 2014 році Путін окупував Крим, частину Донецької та Луганської областей, а тепер визнав їх "суверенними" як перед тим визнавав "суверенність" Південної Осетії, а перед тим Придністров'я.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Володимир Путін вводить війська в" Л / ДНР "заради" руського миру": по Донецьку їдуть колони важкої техніки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Путін визнав "Л / ДНР" незалежними у зверненні до росіян.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський назвав найважливішого союзника України без згадки США.