Володимир Зеленський розповів про свою розмову з прем'єр-міністром Словаччини Едуардом Хегером. Відповідний пост з'явився на офіційній Instagram-сторінці президента.

Як повідомляє український президент, Словаччина не відвезла послів з Києва, а також регулярно піднімає питання про фінансову допомогу Україні.

Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

Володимир Зеленський поспілкувався з прем'єр-міністром Словаччини Едуардом Хегером і подякував йому за дві системи розмінування, а також медичне обладнання.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Під час розмови з @eduardheger подякував за рішення надати нашій країні допомогу у вигляді двох систем для розмінування та медичного обладнання. Обмінялися оцінками безпекової ситуації в регіоні та тих викликів, які стоять перед Україною та Європою. Обговорили можливе збільшення реверсу газу", - повідомив український президент.

Як повідомляв Знай.uа, повітряні сили ЗСУ показали неймовірну точність своїх винищувачів і бомбардувальників: відпрацювали удари по танках і живій силі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський заявив про підвищення зарплат українським військовослужбовцям на 20-30%. Відповідний указ був опублікований на сайті офісу президента.

Також ми повідомляли, що Путін побоявся за РФ, якщо Україну приймуть в НАТО. Президент Російської Федерації провів велике засідання Ради Безпеки Росії в понеділок, 21 лютого. На зустрічі вирішувалися важливі питання щодо визнання незалежності "ЛДНР", а також військового конфлікту з Україною.