Глава держави Володимир Зеленський прийняв рішення підвищити розмір заробітної плати для військовослужбовців. Відповідний указ опубліковано на сайті Офісу президента.

Володимир Зеленський доручив Кабінету Міністрів підвищити заробітні плати військовослужбовцям українцям. Відповідний указ вже був підписаний президентом і він набуде чинності з 1 березня 2022 року.

Володимир Зеленський. Фото: скріншот youtube
Володимир Зеленський. Фото: скріншот youtube

Так, згідно з документом вже з початку весни заробітні плати бійців ЗСУ підвищаться на 30%. Співробітники Національної гвардії та Державної прикордонної служби отримуватимуть на 20% більше.

ЗСУ. Фото: скріншот youtube
ЗСУ. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також стало відомо, що уряд має намір забезпечити щоденне інформування населення про реальну ситуацію у сфері безпеки на основі Єдиної інформаційної платформи.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський оголосив 16 лютого Днем єднання. У цей день планують підняти державні прапори у всіх населених пунктах і заспівати гімн України о 10 годині. Варто відзначити, що саме в цей день, за заявами ЗМІ, нібито має початися вторгнення РФ.

Раніше Знай писав, Міноборони України продумало план до 2024 року - закупівля зброї під секретом: "Вперше в історії". Верховна Рада України погодила трирічний план закритих закупівель.

Також ми писали, Володимир Зеленський заявив, що залишиться з сім'єю в Україні: втікачам дав 24 години, щоб повернутися. Президент прокоментував втечу депутатів і бізнесменів з України.

Нагадаємо, СБУ зробила термінову заяву про гібридну війну - до чого готуватися українцям: "Залежить не тільки від влади".