У Штабі ООС викрили фейк про розгромлений "сарай" і БТР України в Ростові: "Схоже..."

Пропагандисти РФ ведуть посилену інформаційну атаку, про це повідомляє штаб ООС на сторінці в Facebook. За даними штабу, пропагандисти намагаються будь-якими методами скомпрометувати ЗСУ. Також навмисне нагнітається ситуація. Агресор звинувачує українських військових, які витримують стриману оборонну стратегію, в нібито обстрілах Ростовської області.

Незважаючи на інформацію, яку поширюють пропагандистські ЗМІ на території РФ, щодо різкого загострення ситуації поблизу українсько-російського кордону, підрозділи ЗСУ знаходяться на своїх колишніх позиціях і не проводять наступальні дії.

Скриншот фейкового повідомлення
Скриншот фейкового повідомлення

Зірку "Дизель шоу" Вікторію Булітко застукали на дивані з дідом: "Куди задивився?"

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"З нетерпінням чекаєте новий сезон "вижити за всяку ціну"? Я теж! І вже 25 лютого стартує ця грандіозна прем'єра. Не пропустіть початок-о 22: 50 на каналі ICTV та нашому ютуб-каналі. P. S. Обов'язково пишіть в коментарях ваші враження. А я розповім багато цікавих закулісних подробиць», - написала Вікторія, публікуючи нарізку зі знімального процесу.

Скрін, Instagram Булітко
Скрін, Instagram Булітко

На першій же зустрічі? Учасниця "Холостяка-12" закинула ніжки і зробила пропозицію Алексу Топольському

21 лютого перед виходом шоу на екран був опублікований відеозапис з однією з героїнь шоу, яка працює начальницею юридичного відділу і не звикла програвати. Вона зробила оригінальну пропозицію Олександру Топольському і на першій же зустрічі з ним вручила кільце.

"Чи були випадки, що робили пропозиції "Холостяку" на самому проекті? Будуть", - повідомила вона.

Алекс Топольський. Фото: Instagram
Алекс Топольський. Фото: Instagram
Алекс Топольський. Фото: Instagram

Володимир Путін прийме рішення щодо "ЛДНР" до вечора 21 лютого: "Почув думку"

Всі представники Радбезу РФ повідомили Володимиру Путіну про необхідність визнання так званих "Л/ДНР". Однак глава МВС Росії Колокольцев виділився серед інших - він заявив, що регіони повинні мати первісний вигляд, в загальних кордонах, якими були Донецьк і Луганськ до окупації бойовиками (до Маріуполя і т.д.). Путін сказав, що почув думку кожного і оголосить остаточне рішення 21 лютого, після засідання.

"Ми не говоримо про входження ЛНР-ДНР до складу РФ, обговорюємо незалежність", - заявив Путін

Володимир Путін, скріншот: YouTube
Володимир Путін, скріншот: YouTube

У РФ показали кадри "війни" на Донбасі, але осоромилися відразу ж: "відірвана" нога без крові і крики після команди

Жителям РФ вирішили показати, як українські бійці нібито обстрілюють окуповану зону Донецької області. У кадрі дійсно можна помітити якісь відблиски, схожі на постріли. Ведучі прямого ефіру заявили, що удар припав по населеному пункту. Але тут несподівано звучать слова молодого хлопця українською мовою, який повідомляє про те, що це російські бойовики стріляють на окупованій території.

Крім того, журналісти "ЛДНР" активно публікують кадри з "військових дій" на Донбасі. Відео вийшло сміховинним, його вже встигли висміяти на просторах інтернету. На кадрах можна побачити людину, якій нібито осколками відірвало ногу. Але є пару нюансів, що викликають сумніви.

Скріншот з Telegram-каналу "LIBERTY"
Скріншот з Telegram-каналу "LIBERTY"