Ворожі обстріли на сході України забрали життя українського військового, капітана Антона Сидорова. Про цю непоправну втрату повідомили в прес-центрі ООС.

"В результаті обстрілу один український військовослужбовець отримав осколкове поранення, несумісне з життям", - сказано в повідомленні.

Скрін, соцмережі, Сидоров
Скрін, соцмережі, Сидоров

За даними, оприлюдненими в штабі ООС, військовослужбовець 30 омбр, капітан Антон Сидоров загинув 19 лютого близько 7:00 ранку в районі селища Миронівське в Бахмутському районі, на Донеччині. Він потрапив під обстріл, який вели російські загарбники.

Обстріли велися з напрямку Нижнє Лозове в напрямку Миронівського по позиціях Збройних сил України. Вороги застосували артилерію калібру 122 мм, заборонену Мінськими домовленостями, було зроблено 15 пострілів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Капітан Сидоров, 1987 року народження, був помічником начальника штабу – начальником розвідки 3 мб 30 омбр (військова частина А0409). Осколок влучив йому в голову, поранення виявилося несумісним з життям.

Також відомо, що Антон Сидоров написав і виконав пісню «спіть, брати мої».

У 34-річного воїна залишилися сиротами три дочки.

Нагадаємо, що окупанти на Донбасі 136 разів обстріляли українські позиції: загинули двоє воїнів ЗСУ.

Раніше ми повідомляли про ніч на Донбасі: "ЛНР" конфіскує автомобілі цивільних, Зеленський прийняв важливе рішення, а український військовий загинув.