Віктор Ющенко розцілував Петра Порошенка і сказав, чи варто боятися вторгнення Росії

Віктор Ющенко зробив прогноз щодо ескалації ситуації в Україні в інтерв'ю Каті Осадчій. Даний коментар український президент у програмі"Світське життя".

"Упевнений, що два місяці і двадцять років на нас ніхто не нападе. Дуже важливо кріпити нашу армію, але не менш важливо кріпити наш дух. Тоді нам не Путін, ніхто не страшний", - повідомив він.

40 гривень за батон? Українці дізналися, скільки коштуватиме хліб навесні 2022 року

Популярні новини зараз
На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Не потрібно бути експертом гастрономічного ринку, щоб помітити факт підвищення цін на хліб в Україні в лютому 2022 року, порівняно з січнем цінники піднялися на 2,5 грн. Сумно, але це факт-ціна на хліб зростає вже третій місяць поспіль.

Хлібзавод, скріншот: YouTube
Хлібзавод, скріншот: YouTube

Так, середня ціна хліба пшеничного (650 грам) станом на 16 лютого становила 27,7 грн. Це на 2,5 грн більше, ніж у січні, коли його ціна була 25,2 грн.

Ціни на овочі в українських супермаркетах злетіли на десятки гривень за кілька днів

У Telegram-каналі" Народний Ревізор " поділилися цінниками в супермаркетах Києва та Дніпра. Ціни на огірки і помідори просто вражають. Виходячи з фото, великі помідори пропонують українцям за 89,99 грн, коктейльні – 99,99 грн, Чері – 349,60 грн.

Овочі на асорті в банці
Овочі на асорті в банці

Ціни на огірки стартують від 119 грн, в іншому магазині – 139 грн за кілограм.

Ціни на популярні овочі просто таки злетіли за тиждень на десятки гривень.

Супермаркет, фото: скриншот из видео
Супермаркет, фото: скриншот из видео

Тіна Кароль висловилася про скандал на Нацвідборі з Аліною Паш

Тіна Кароль дала коментар Каті Осадчій щодо скандалу з Аліною Паш на Нацвідборі в Євробаченні. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі "Світське життя".

Тіна Кароль перед Нацвідбором запитувала у органзаторів, чи все в порядку з Аліною Паш і їй відповідали, що все впорядке.

"Я не вірю нікому", - повідомила вона.

Тіна Кароль зазначила, що поважає Аліну Паш як виконавицю, однак вона для Нацвідбору потрібно мати кришталево чисту репутацію.

Жителям України в найближчі дні краще поберегти здоров'я і сили - в чому причина

До Землі наближається чергова порція сонячного вітру, яка принесе з собою магнітні бурі. Перші зміни в стані здоров'я метеозалежні люди відчують на собі вже дуже скоро.

Магнітні бурі, фото gettyimages
Магнітні бурі, фото gettyimages

За даними астрономів, вже з 21 лютого жителі планети відчують магнітні збудження, які будуть близькі до магнітної бурі першого рівня. А вже 23 лютого вдарить магнітна буря першого рівня.