Військовий призов в Україні 2022 року: хто звільняється від служби в ЗСУ або залишиться в запасі

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram


Володимир Зеленський підписав указ, яким затвердив дати, коли в Україні стартує військовий призов у 2022 році. Збір військовозобов'язаних на строкову службу відбудеться з квітня по червень, а також з жовтня по грудень.

При цьому, повідомляється, що українців не залучатимуть для виконання бойових завдань в зоні проведення ООС.

Українка замерзла після корпоративу в ресторані - вийшла просто подихати: дітки не дочекалися люблячої матері

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Яна Судакова, фото: Facebook
Яна Судакова, фото: Facebook

Нещодавно, після двох днів пошуків, була знайдена загиблою 38-річна мешканка Херсона Яна Судакова в покинутій будівлі недалеко від ресторану "Моцарт", де вона святкувала новорічний корпоратив з колегами.

Вона вийшла подихати свіжим повітрям і зникла, а тепер її чоловік і дочки-школярки залишилися без дружини і мами.

Гороскоп на рік Тигра для всіх знаків зодіаку: кому зірки подарують шанс почати нове життя в 2022-му

Гороскоп, скріншот з відео
Гороскоп, скріншот з відео


Що підготували зірки для кожного зодіаку у Новому 2022 році. Наступний рік буде для кожного знака перевіркою і так званою підготовкою. Це період, коли потрібно зануритися в глибокі роздуми про буття, сенси, минуле і почати серйозну і ретельну підготовку до майбутніх подій.


Настя Каменських розповіла, чим займеться 1 січня - точно не доїдати олів'є: "Нон-стоп"

Скріншот з Instagram, Настя Каменських
Скріншот з Instagram, Настя Каменських


Популярна українська співачка Настя Каменських любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте і творче життя в соцмережі Instagram.

Цього разу Настя Каменських поділилася своїм особистим списком топ-фільмів, які на її думку ідеально підійдуть для перегляду 1 січня, після веселої і насиченої новорічної ночі. Як виявилося, сама артистка буде розслаблятися вдома, а не тусити далі.

Олена Кравець з Кварталу 95 вразила стильним образом: на тлі Ткача і Кошового виглядає дівчинкою

Новий рік вже на порозі, і до головного свята року залишився всього один день. Тому зірки студії "Квартал 95" вирішили поділитися святковим фото.

Фото студії "Квартал 95"
Фото студії "Квартал 95"

На опублікованому кадрі на фоні святкової ялинки позували усміхнені Євген Кошовий, Олена Кравець та Юрій Ткач. На фоні своїх колег 44-річна Кравець виглядала особливо юною та прекрасною.