Володимир Дантес, фото з Instagram
Володимир Дантес, фото з Instagram

Володимир Дантес зізнався, що "стверджує" фотографії Наді Дорофєєвої для Instagram

Дорофєєва опублікувала дві фотографії в білій масивної футболці. Артистка робить поцілунок на камеру, притримуючи руку біля обличчя. А на другому знімку з усією серйозністю дивиться просто в камеру.

Тіна Кароль, скріншот з відео
Тіна Кароль, скріншот з відео

Тіна Кароль "наплювала" на дієту і об'їлася сотнями калорій на ніч

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Співачка запостила в Instagram зворушливі привітання для своїх фанатів на честь католицького Різдва, а на додаток розмістила кумедний Відеоролик, де в головних ролях виявилася вона власною персоною і апетитний кремовий тортик.

Курсанти - фото Міністерство оборони України
Курсанти - фото Міністерство оборони України

Облік у військкоматі для мільйонів жінок розлютив українців: "вибухові" протести, мобілізація і штрафи в 8500 тисяч - деталі нового закону

Найвибуховішим "інфо-шоком" цієї зими стала новина про набуття чинності наказу № 313 Міноборони щодо обов'язкового взяття на військовий облік військовозобов'язаних жінок віком від 18 до 60 років, і розширення спеціальностей, що підпадають під цю категорію. Ця новина миттєво викликала мегавибух серед українців - люди обурені не тільки всеосяжним списком професій і наявністю в ньому "абсурдних" умінь на кшталт музикантів, так і передбаченими за непокірність штрафів.

Різдво, фото: Unian
Різдво, фото: Unian

Католицьке Різдво 2021: привітайте близьких найкрасивішими листівками

Деякі українці в суботу, 25 грудня, відзначатимуть Різдво за католицьким обрядом. Різдво є сімейним святом, тому всі люди намагаються в цей день влаштувати дружний вечір зібравшись за одним столом з найближчими і рідними. У даній статті ми пропонуємо ряд листівок і поздоровлень до цього чудового свята.

Житомир, скріншот: Youtube
Житомир, скріншот: Youtube

У Житомирі обчистили новорічну ялинку: "ноги приросли" іграшкам, декораціям, а тоді й самому дереву

Українці в Житомирі вкрали ялинку, а також зіпсували фотозони, розбили новорічні прикраси. Мер Житомира Сергій Сухомлин заявив про те, що в їхньому місті підряднику можуть повернути частину новорічних декорацій через те, що він не виконав умови договору.