Три з п'яти областей можуть вийти з червоної зони. Про це повідомляють дані МОЗ.

У "червоній" зоні сьогодні знаходяться Хмельницька, Луганська, Закарпатська, Івано-Франківська, Рівненська області.

При цьому дані МОЗ зазначають, що в останніх трьох ситуація стабілізується за рівнем госпіталізацій. Також у Рівненській області ситуація покращилася з коефіцієнтом випадків інфікування.

Коронавірус, скріншот: Youtube
Коронавірус, скріншот: Youtube

Якщо ситуація буде продовжуватися і далі, то вони вийдуть з червоної зони.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

З початку пандемії коронавірусної інфекції Covid-19 українські медики підтвердили вже понад 4 млн 720 тисяч випадків зараження.

Також відомо, що за добу 19.02 в лабораторіях зафіксували 17 448 нових випадки зараження. Повідомляється, що з початку епідемії видужало вже 3 млн 938 тисяч пацієнтів. За останні 24 години одужало 11 963 людини, 152 людини померло.

Коронавірус. Фото: скріншот youtube
Коронавірус. Фото: скріншот youtube

Раніше повідомляли, сертифікат про бустерну дозу: як згенерувати документ в "Дії" і що робити якщо не виходить, поради МОЗ.

Знай.uа писав, вакцина - це "суперзброя"? 1 лютого країна повністю виходить з карантину-більше ніяких масок і комендантських годин.

Також портал Знай.uа повідомляв, що в МОЗ розвіяли міфи про вакцинацію: розповіли про викидні після Pfizer і зняття обмежень. У Міністерстві охорони здоров'я вирішили знову розвіяти всі міфи, які поширюються в Інтернеті. Якої інформації довіряти, а яку пропускати повз вуха.