Євген Комаровський вміє розповідати та давати поради українцями з виховання та лікування дітей, адже має великий досвід не лише як теоретик, але як практик.

У Комаровського є і Youtube-канал, і сторінки у соцмережах, де він із задоволенням розповідає те, що знає всім охочим. Цього разу на Instagram-сторінці, Комаровський розповів про те, чи можна водити дітей у лазню, з якого віку, та чи доцільно лікувати у лазні ГРВІ.

Спочатку лікар повідомив, що у дітей терморегуляція працює не так, як у дорослих. Тому до двох років, бажано взагалі уникати гарячого пару чи то вологого, чи то сухого.

Поради Комаровського. Фото: Instagram
Поради Комаровського. Фото: Instagram

"До двох років це робити небезпечно та небажано", - написав лікар.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Він також зазначив, що діти мають перебувати у парилці лише за власним бажанням, та стільки часу, скільки їм хочеться.

Поради Комаровського. Фото: Instagram
Поради Комаровського. Фото: Instagram

Щодо хворих дітей на ГРВІ - то Комаровський впевнений, що лазня - не метод лікування захворювань, і не рекомендує водити дітей у лазню особливо, з сухим повітрям.

Поради Комаровського. Фото: Instagram
Поради Комаровського. Фото: Instagram

Звичайно, лікар може лише дати пораду, а вирішувати як вчиняти - мають батьки. Проте, поради Комаровського не даремно популярні, адже їхня дієвість доведена вдячними батьками.

Нагадаємо, раніше Євген Комаровський заявив, коли кисень в крові у дітей говорить про небезпеку

Як повідомляв портал "Знай.ua", доктор Комаровський заліз у тарілки українців і викинув зайве.

Також "Знай.ua" писав, що доктор Комаровський розповів, чим загрожує дітям безперервний перегляд мультфільмів.