Доктор Комаровський розповів про використання пульсоксиметрів для перевірки стану здоров'я дітей. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український педіатр Євген Комаровський, до якого прислухаються і мами, і бабусі, дає корисні поради про те, як лікувати своїх дітей і коли слід поводитися з лікарем, що зробило його популярним. На його Instagram-сторінку підписано 9,4 мільйона фоловерів, який лайкають і коментують кожен його пост. Часто його аудиторія задає питання, що цікавлять.

Доктор Комаровський, фото: Instagram
Доктор Комаровський, фото: Instagram

15 лютого на офіційній Instagram-сторінці Євгена Комаровського була опубілкована відповідь на питання стурбованих батьків. Вони хотіли перевірити стан своєї дитини на наявність кисню в крові, якщо той захворіє коронавірусом і запитали норми сатурації для дітей.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"норми сатурації для дорослих і для дітей однакові. Якщо ви бачите погіршення при хворобі у дитини-прискорене дихання — млявість, блідість шкірних покривів, неадекватна поведінка, висока температура, яка не збивається, то дуже добре б виміряти вміст кисню в крові", - повідомив український педіатр.

Доктор Комаровський, фото: Instagram
Доктор Комаровський, фото: Instagram

Нагадаємо, лікуватися вдома або їхати в лікарню? Доктор Комаровський пояснив, коли дитину потрібно госпіталізувати.

Також Знай писав, Євген Комаровський розвінчав міф, що тримав у страху мам і бабусь: "Алілуя, доктор!"

Раніше повідомляв Знай, Євген Комаровський назвав головні правила зберігання продуктів у холодильнику: навіть при відключенні світла